Hjørlundegaard festlokale - lejebetingelser
Inkluderet i lejen
Lejen omfatter lokale, elforbrug, borde, stole, service og anretterkøkken. Håndklæder, viskestykker, klude, toiletpapir/køkkenruller, film og staniol forefindes. Slutrengøring kan tilkøbes, vi skal have besked om dette senest 2 uger før arrangementet.Betaling
Depositum på 20% af lejens pris indbetales umiddelbart efter booking er bekræftet, og bookingen er først endelig, når denne er modtaget. Restbeløbet betales 14 dage før overtagelse af lokalet. Ved aflysning mindre end 4 uger før arrangementet, refunderes indbetalt depositum ikke.Overtagelse
Lokalet er rengjort og klar til overtagelse 2 dage før arrangementet.​Såfremt dato for arrangement ændres i forhold til bekræftelse, skal lejer straks kontakte udlejer.
Aflevering
Lokalet skal afleveres ryddet og rengjort (gulvet vasket og køkken/badeværelser rengjorte) senest kl. 15.00 dagen efter arrangementet. Rengøringsmidler, støvsuger, spand og moppe forefindes. Alt affald skal fjernes.Håndklæder og viskestykker lægges i brusekabinen efter brug, vi sørger for vask.
Hvis slutrengøring tilkøbes skal lokalet være ryddet, porcelæn mm. vasket op og sat på plads og alt affald fjernet.
Arrangementets varighed
Vi fastsætter ikke noget sluttidspunkt for festen, men musikken skal slukkes kl. 02.00 af hensyn til naboer, og alle døre holdes lukkede.Ansvar ved skader
Lejer hæfter for skader der forvoldes under lejen. Det påligger både lejer og udlejer at registrere skader. Evt. skader skal afregnes umiddelbart efter arrangementet.Diverse
Lokalet er røgfrit.Parkering samt brug af udendørsarealer aftales ved overtagelse af lokalet.
Indgang ved flisegang til terasse + græsareal mod søen bedes benyttet af gæster. Der må IKKE køres på flisegangen. Værter/køkkenpersonale bedes benytte indgang på gårdsplads ved af/-og pålæsning. Det bedes respekteret, at vi bor på ejendommen og driver landbrug herfra, og derfor er færdsel, udover de nævnte forbudt.
Lokalet lejes ikke ud til ungdomsfester samt jule/nytårsarrangementer.
Vi kan henvise til køkken/serveringspersonale, som er vant til at komme her.
​