Hjørlundegaard festlokale - kundeoplevelser

Tilbagemeldinger fra vores tilfredse kunder! Se også vores fine anmeldelser på Trustpilot.

Konfirmation (maj 2019)

 
 

Vi havde en fantastisk fest

Vi havde en fantastisk fest, i et helt igennem vidunderligt lokale. Smukke omgivelser og mulighed for at skrue musikken op. Udlejer er sød og meget hjælpsom, og vi fik mulighed for at pynte op i god tid, så vi ikke skulle stresse op til den store dag. Lokalet er utroligt hyggeligt og muligheden for at dæmpe lyset, gør det endnu hygligere. Ydermere fik vi taget nogle smukke billeder ved søen.
Kan helt klart anbefale dette lokale til andre. 

Sølvbryllup (maj 2019)


Vi holdt vores sølvbryllup på Hjoerlundegaard, og mødte i forløbet en utrolig hjæpsomhed og interesse.

Vi havde god tid til planlægning og fik mange gode råd fra Lone undervejs. På selve dagen kom Lone også
flere gange og sikrede sig at alt fungerede optimalt.
Vi kan kun give Hjoerlundegaard vor varmeste anbefaling. Vi kommer helt sikkert igen, hvis lejlighed byder sig.
De bedste hilsner - Aase og Henrik

Bryllup (september 2018)

"Vi holdt vores bryllup den 29. september 2018 på Hjørlundegaard. Det er nok ikke sidste gang, vi holder fest her.
Lone oplevede vi som meget imødekommende og fleksibel. Vi fik hurtigt svar på henvendelser og vi fik lov at få nøglen i god tid, så der ikke skulle stresses over borddækning og pyntning af lokalet. De "piger", Lone anbefalede til at servere, var guld værd. Vi havde den dejligste fest ❤
Absolut skønne rammer til enhver fest! Vi kan varmt anbefale Hjørlundegaard."

Bryllup (juni 2018)

Vi holdt vores bryllup på Hjørlundegaard. Vi ønskede en fest i naturskønne og afslappede rammer, hvor forholdene ikke blev for store. Vi var 40 personer, og det var det perfekte lokale, da det hverken blev klemt eller for stort. Der er en super god atmosfære, og udlejer er både fleksibel og venlig. Flere af vores gæster kommenterede på de skønne rammer og stemningen blev præcis som vi havde ønsket os den. En smuk dag

Konfirmation (maj 2018)

Hjørlundegaard festlokale er bare det perfekte sted

Hjørlundegaard festlokale er bare det perfekte sted, super lokale med alt hvad der skal bruges til festen og perfekte omgivelser. Lone er super imødekommende og meget hjælpsom

Konfirmation (april 2018)

Tusind tak for lån af dine dejlige lokaler og for den gode service - det er bestemt ikke sidste gang vi holder fest hos jer. Vi havde en skøn konfirmation i dejlige hyggelige rammer - perfekt! 

Bryllup (juni 2017)

Vi har holdt den mest fantastiske bryllupsfest på Hjørlundegaard! Aldrig har vi oplevet et serviceniveau så højt. Ejeren Lone udviste stor hjælpsomhed og fleksibilitet både under forberedelserne, under festen og i forbindelse med oprydningen. Omgivelserne er meget idylliske med flotte store træer og beliggende lige ned til en sø. Selve festlokalet er lyst og rummeligt og har masser af charme fra staldvinduerne og det landlige præg. Stedet har alt hvad man har behov for, for at kunne stille op til en god fest. Rigeligt med borde og stole, masser af service, Wi-Fi, lydanlæg, et godt anretterkøkken, 2 pæne toiletter og en hyggelig terrasse med markise. Vi kunne ikke have ønsket os mere perfekte rammer for vores bryllup, og kan kun anbefale stedet!

Rund fødselsdag (april 2017)

Kære Lone. Vi siger mange tak for din venlige og imødekommende måde at være på gennem hele forløbet. Vi er meget tilfredse. Det er et vidunderligt festlokale i skønne omgivelser, og der er alt, hvad man skal bruge. At man har lokalet fra dagen før til dagen efter gør desuden, at man kan pynte op og rydde af igen uden stress. En helt igennem dejlig oplevelse. Hjoerlundegaard kan varmt anbefales."

Bryllup (august 2016)

Vi kan klart anbefale andre at holde deres fest, på Hjørlundegaard.

Lone var fleksibel og hjælpsom.

Hjalp blandt andet med at finde to søde og effektive piger til at servering og oprydning.

Der var god plads i lokalet, så der var plads til et dejligt dansegulv som blev benyttet fuldt ud.

Omgivelser skønne og vi fik taget en masse fantastiske bryllups billeder ved søen.

Vi er rigtig glade for vi valgte at holde vores bryllups fest her!

 

Camilla og Mark

2 x 40 års fødselsdag (september 2015)

Kære Lone.
 
Det er bestemt os der takker. Vi havde en fantastisk dag, som vi har snakket meget om siden.
 
Og Hjørlundegaard med dig i spidsen gav os de bedste rammer. Det var et fantastisk lokale og omgivelser og en fantastisk service og fleksibilitet fra din side. Det skal du have tak for.
 
Flere af gæsterne har også efterfølgende sagt, at de synes, det var et rigtig dejligt sted. Så stor ros og tak herfra for det hele.
 
Masser af hilsner fra Jakob og Lene

Bryllup (august 2015)

Det var den dejligeste fest :Bryllup 01. august 2015
Vi holdt vores bryllup med ceremoni på Hjørlundegaard. Dejligt festlokale i smukke omgivelser. Lokalet er fantastisk og kan forvandles til lige den fest man ønsker. Vi udvidede med en lille lounge I et par lejede pavilioner. Det blev den perfekte fest og Hjørlundegaard var de perfekte rammer.
Udlejer er den sødeste og mest hjælpsomme man kan forstille sig og vi fik lokalet i god tid så vi havde rig mulighed for at ordne alle forberedelser I dagene op til.  

Det er nok ikke sidste gang vi holder fest i den gamle lade :-)
 
Katja & Jesper-)

Bryllup (juni 2015)

Vi holdt vores bryllup på Hjørlundegaard, og vi har allerede booket lokalet til endnu en fest, der står for døren. Et unikt valg, hvis du vil have meget for pengene. En perle i sig selv. Udlejer giver udover fantastisk service, rigelig mængder af hjælpsomhed, og hun er hurtig til at vende tilbage med svar på spørgsmål. Fleksibiliteten hersker på Hjørlundegaard - vi fik nøglen til lokalet 3 dage før vores fest.

Mvh.
Lars & Marianne. 

Konfirmation (maj 2015)

Dejligt lokale, hvor man nemt kan sætte sit eget præg.

Funktionelt køkken og dejlige omgivelser. Skønt med lidt græs og den smukke sø lige uden for til når gæsterne skal 'strække ben'.

Meget serviceminded og imødekommende udlejer, hvor alt kan lade sig gøre. Vi følte os i særklasse velkomne og vil bestemt ikke tøve med at anbefale stedet til andre. 

Konfirmation Sebastian (maj 2015)

Kære Lone
 
Tusind tak fordi du var med til at gøre vores fest til en fantastisk oplevelse. Vi havde en skøn aften, og Sebastian havde det helt fantastisk. 
Jeg har vedhæftet nogle billeder, som du meget gerne må bruge på din hjemmesiden.
 
Glæder os meget til at holde fest hos jer igen.
 
Mange hilsner
Christina og Torben

konfirmation dreng (april 2015)

Dejligt festlokale, i skønne omgivelser

Rigtig dejligt festlokale og alt hvad man har behov for af køkkenudstyr.
Vi havde en dejlig konfirmation i lokalerne og har været yderst tilfredse med Hjørlundegaards festlokale og samarbejdet med Lone.

Kan varmt anbefales. 

40 års fødselsdag (januar 2015)

Det var en kæmpe succes, da jeg holdt min 40 års fødselsdag på Hjørlundegaard. Lokalerne er skønne, alt er funktionelt og jeg kunne ikke have drømt om et hyggeligere og bedre sted at holde fest. Tak til Lone for den store fleksibilitet omkring alt - lige fra udlevering af nøgle og til at løse udfordringen, da vandet dryppede ned fra loftet en halv time før gæsterne skulle komme. Alt var tip top i orden, der var rent og pænt og køkkenet fungerede super fint. 
 
Jeg kan varmt anbefale Hjørlundegaard til alle jeg kender. 
 
Lene Skaarup
Ølstykke

15 års fødselsdag (oktober 2014)

Hej Lone
 
Hermed nogle billeder fra optakten til festen i forbindelse med Hjaltes 15 års fødselsdag.
 
Vi var meget glade for at holde festen på Hjørlundegård i så smukke, hyggelige og gæstfri rammer. Alt var meget velfungerende og I var både meget hjælpsomme og fleksible.
Fx. var det meget dejligt, at vi måtte have en campingvogn stående til børnene på jeres gårdsplads.
Det er ikke umuligt at vi vender tilbage en anden gang.
 
Mange hilsner
 
Mette - og Lars

Bryllup (august 2014)

Dejligt selskabslokale i smukke landlige omgivelser

Vi holdt bryllup på Hjørlundegaard og var meget begejstrede for stedet. Super smukke omgivelser med en sø i "haven",  som vi fik taget nogle gode bryllupsbilleder ved.
Der var alt, hvad vi skulle bruge, og Lone tog rigtigt fint i mod.
Klart anbefalelsesværdigt. 
Cillemor 

40 års fødselsdag (februar 2014)

Skal du holde fest, SÅ er det her.

Vi lejede Hjørlundegaards festlokaler til en 40 års fødselsdag, gæsterne blev inviteret til galla. Det skal siges, at omgivelserne og lokalet levede fuldt ud op til det.
Her mangler ingen ting, køkkenet fungerer helt optimalt, lokalerne er dejlig lyse og her er god plads.
Så om i skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller bare en fest, så kan i roligt tage til Hjørlundegaard.

Brian

40 års fødselsdag (november 2013)

Rigtig hyggeligt sted

Rigtig hyggeligt sted, hvor der er, hvad man behøver for at holde en god fest. Man føler sig godt tilpas og servicen er i top. Levede klart op til vor forventninger og regner med at komme igen næste gang vi skal holde fest.